ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Εμπορική εταιρία που δραστηριοποιούμαστε στην εισαγωγή και διανομή εξειδικευμένων χημικών προϊόντων.

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ

1980

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Εισάγουμε και διανέμουμε Βιομηχανικές Κόλλες και Στεγανοποιητικά , Ρητίνες και Σιλικόνες για Καλούπια, Ειδικά Λιπαντικά, Εποξικές Ρητίνες και Σκληρυντές και Τριβεία Αέρος.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Να προσφέρουμε ουσιαστική βοήθεια στην βιομηχανία, την βιοτεχνία και τον επαγγελματία να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί, βελτιώνοντας το τελικό τους προϊόν και την παραγωγική τους διαδικασία και μειώνοντας το κόστος τους.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΣ

Η συνεργασία με τους κορυφαίους παραγωγούς σε κάθε κλάδο, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα και τη διαρκή τεχνολογική εξέλιξη των προϊόντων που εισάγουμε.
Η διαρκής ενημέρωση και εκπαίδευση για νέα προϊόντα και εφαρμογές στις αγορές που δραστηριοποιούμαστε.

Η παροχή τεχνικής υποστήριξης στους πελάτες μας σε συνδυασμό με τα κατάλληλα προϊόντα έτσι ώστε να δίνουμε ολοκληρωμένη λύση στα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Η φιλοσοφία μας είναι να συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους κατασκευαστές σε κάθε κλάδο που κατέχουν μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία στα προϊόντα και τις εφαρμογές. Οι προμηθευτές μας είναι πρωτοπόρες εταιρίες που ηγούνται στις τεχνολογικές εξελίξεις στο είδος τους και επενδύουν σε έρευνα και ανάπτυξη. Μέσω των προμηθευτών μας και των συνεργατών μας ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις τεχνολογικές εξελίξεις και συμμετέχουμε σε σεμινάρια για νέα προϊόντα και νέες τεχνολογίες.