Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από βιομηχανικά λιπαντικά υψηλής απόδοσης που λύνουν πολλά προβλήματα λίπανσης μειώνοντας το κόστος και το χρόνο συντήρησης μηχανών και αυξάνοντας το χρόνο ζωής πολλών προϊόντων.

Όλα μας τα προϊόντα είναι εισαγωγής και προέρχονται από κορυφαίους κατασκευαστές στο χώρο και στην τεχνολογία που δραστηριοποιούνται. Εισάγουμε τα λιπαντικά Molykote της Dow, Krytox της Chemours (Όμιλος Dupont) και τα λάδια σιλικόνης Xiameter της Dow.

 

 • null

  Molykote

  Τα Molykote® αποτελούν μια από τις πιο πλήρεις γκάμες λιπαντικών: πάστες συναρμολόγησης, πάστες για βίδες, γράσσα, στεγνά λιπαντικά (αντιτριβικές βαφές – anitfriction coatings), λάδια γενικής χρήσης, συνθετικά και υψηλής καθαρότητας ορυκτά λάδια, και άλλα. Τα εμπιστεύονται για περισσότερα από 60 χρόνια μηχανικοί σε όλο τον κόσμο για να λύσουν προβλήματα λίπανσης.

 • null

  Krytox

  Τα λάδια και τα γράσα KrytoxTM της ChemoursTM (του ομίλου Dupont) είναι υψηλών προδιαγραφών λιπαντικά που παράγονται από χημική βάση PFPE (Perfluoropolyether) και PTFE (Polytetrafluoroethylene) ως πρόσθετο και χρησιμοποιούνται στις πιο δύσκολες και απαιτητικές εφαρμογές λίπανσης

 • null

  Xiameter by Dow

  Λάδια σιλικόνης Dow Xiameter είναι καθαρά λάδια σιλικόνης και χρησιμοποιούνται σε μεγάλο εύρος εφαρμογών στη λίπανση, αποκόλληση, απόσβεση κραδασμών, γυάλισμα κ.α.