Κόλλες - Στεγανοποιητικά

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από βιομηχανικές κόλλες και στεγανοποιητικά που λύνουν τα περισσότερα προβλήματα συγκόλλησης και στεγανοποίησης στη συναρμολόγηση προϊόντων, στη βιομηχανία και τις κατασκευές.
Προσπαθούμε μαζί με το κατάλληλο προϊόν να δίνουμε και την τεχνική βοήθεια που απαιτείται για να λυθεί το πρόβλημα συγκόλλησης που αντιμετωπίζετε.

Όλα μας τα προϊόντα είναι εισαγωγής και προέρχονται από κορυφαίους κατασκευαστές στο χώρο και στην τεχνολογία που δραστηριοποιούνται. Εισάγουμε κόλλες της Araldite, Dowsil (πρώην Dow Corning), ITW Plexus, Permabond, Bostik.

Οι κόλλες μας χρησιμοποιούνται σε πολλές εφαρμογές στην βιομηχανία μετάλλου και πλαστικού, στην κατασκευή επιγραφών, σε ηλεκτρικές συσκευές, σε ηλεκτρονικά εξαρτήματα, σε φωτοβολταϊκά πανελ και ηλιακούς θερμοσίφωνες, σε ανεμογεννήτριες κ.α.

Showing 1–16 of 91 results

Δεν μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο προϊόν;

Μιλήστε με έναν τεχνικό

Need advice?

Our technical team can provide assistance on your industrial product or application needs. Please complete the enquiry form below and we will contact you within 24-48 hours.

Χρειάζεστε συμβουλές;

Η τεχνική μας ομάδα μπορεί να παρέχει βοήθεια για τις ανάγκες του βιομηχανικού προϊόντος ή της εφαρμογής σας. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αιτήματος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 48 ωρών.