Permabond 712 – Κυανοακρυλική Κόλλα με καλή αντοχή στο νερό

Πίνακας περιεχομένων

Η Permabond είναι ενθουσιασμένη που παρουσιάζει την 712, μια Κυανοακρυλική Κόλλα λεπτόρρευστη και εξαιρετική αντοχή στο νερό, η οποία έχει περάσει με επιτυχία τις αυστηρές δοκιμές γήρανσης αυτοκινήτων 85/85. Μόλις σκληρυνθεί, η Permabond 712 παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή κάτω από το νερό και αποδίδει καλά και σε συνθήκες ζέστης και υγρασίας, καθιστώντας το μια μοναδική προσθήκη στη γκάμα των προϊόντων μας!

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Καλή αντοχή σε νερό και θερμοκρασία
  • Γρήγορο πήξιμο (μέσα σε δευτερόλεπτα)
  • Υψηλή αντοχή
  • Κολλάει αποτελεσματικά στις περισσότερες επιφάνειες
  • Φιλική προς το χρήστη εφαρμογή

 

Το Permabond 712 σχηματίζει ισχυρές κολλήσεις σε διάφορες επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένων μετάλλων, πλαστικών και λάστιχων. Η πρόσφυσή του σε λάστιχα είναι ιδιαίτερα σημαντική, δεδομένου ότι πολλές εφαρμογές κόλλησης που απαιτούν αντοχή σε νερό, όπως στεγανοποιήσεις σωλήνων, φλαντζών και βαλβίδων είναι από λάστιχο.

 

Εκτός από την αντοχή στο νερό, το 712 προσφέρει εξαιρετική θερμική αντοχή, διατηρώντας 80% αντοχή μετά από 100 ώρες στους 120°C σε κόλληση χάλυβα. Αντέχει σε συνεχή έκθεση σε αυτή τη θερμοκρασία και μπορεί να αντέξει ακόμη και σύντομες περιόδους στους 150°C. Η κόλλα διαθέτει επίσης μεγάλη αντοχή στην υγρασία και την υγρασία, διατηρώντας το 90% της αντοχής της κατά τη διάρκεια δοκιμών 85/85 (85% σχετική υγρασία / 85°C). Επιπλέον, παρουσιάζει εξαιρετική χημική αντοχή σε λάδια και υγρά αυτοκινήτου.

Εφαρμογές και οφέλη του Permabond 712:

Το Permabond 712 είναι ιδανικό για διάφορες εφαρμογές, όπως:

  • Εφαρμογές που πρέπει να αντέχουν σε συνεχή έκθεση σε νερό
  • Λαστιχένιες στεγανοποιήσεις και παρεμβύσματα για σωλήνες
  • Λαστιχένιες θέσεις σε βαλβίδες
  • Εσωτερικοί χώροι αυτοκινήτων
  • Αθλητικός εξοπλισμός
  • Προσθετικά και βοηθήματα αναπηρίας
  • Κοσμήματα & διακοσμητικά
  • Οικιακές συσκευές (π.χ. ψυγεία και πλυντήρια ρούχων)

 

Άλλα πλεονεκτήματα αυτής της κόλλας περιλαμβάνουν γρήγορη σκλήρυνση σε θερμοκρασία δωματίου, υψηλή αντοχή συγκόλλησης και εύκολη διανομή. Μπορεί να εφαρμοστεί με το χέρι ή να χρησιμοποιηθεί σε εξοπλισμό αυτόματης εφαρμογής, διευκολύνοντας μια ταχύτερη διαδικασία παραγωγής. Η σκληρυμένη κόλλα είναι διαυγής, άχρωμη και χωρίς διαλύτες.

 

Είναι σημαντικό να μην χρησιμοποιείτε αστάρια ή ενεργοποιητές (π.χ. Permabond POP Primer ή QFS16) πριν την εφαρμογή αυτής της κόλλας, καθώς μπορεί να επηρεάσουν τις αδιάβροχες ιδιότητές της.

H Permabond 712 έχει ανταγωνιστική τιμή, παρέχοντας οικονομική εξοικονόμηση, σε συνδυασμό με την αποδοτικότητα της διαδικασίας και της παραγωγής, εκτός από τα οφέλη απόδοσής του.

LinkedIn
Email
WhatsApp
Facebook

Είμαστε ο τεχνικός σας συνεργάτης

Εάν έχετε απορίες ή θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με προϊόντα μας, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εάν έχετε πρόβλημα με βιομηχανικές κόλλες, στεγανοποιητικά, λιπαντικά ή προϊόντα ηλεκτρονικής προστασίας και χρειάζεστε συμβουλές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε μια λύση και να βελτιώσετε τις εφαρμογές σας.

Ψάχνετε κάποιο συγκεκριμένο προϊον;

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την παραγωγική σας διαδικασία μέσω των προϊόντων μας.

Γραφτείτε για να λαμβάνετε τα τεχνικά άρθρα μας.

Γραφτείτε για να λαμβάνετε τα τεχνικά άρθρα μας στο e-mail σας.

Με την εισαγωγή του email σας, αποδέχεστε τους Όρους και την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δεν μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο προϊόν;

Μιλήστε με έναν τεχνικό

Need advice?

Our technical team can provide assistance on your industrial product or application needs. Please complete the enquiry form below and we will contact you within 24-48 hours.

Χρειάζεστε συμβουλές;

Η τεχνική μας ομάδα μπορεί να παρέχει βοήθεια για τις ανάγκες του βιομηχανικού προϊόντος ή της εφαρμογής σας. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αιτήματος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 48 ωρών.